Kunststof palletboxen kopen

Bij Zamko vindt je een uitgebreid assortiment kunststof palletboxen. Wij leveren kunststof palletboxen in verschillende maten en soorten. Zo zijn er inklapbare en opvouwbare kunststof palletboxen. Ook bieden wij in onze webwinkel tweedehands palletboxen aan die in de meeste gevallen niet vaker dan vijf keer gebruikt zijn waardoor de technische staat nog prima in orde is. 

Laat je adviseren
vanwege ons grote aanbod kunststof palletboxen zal het niet altijd gemakkelijk zijn een keuze te maken en deze direct te bestellen. Daarom kunt u op afspraak bij ons langs komen en u uitgebreid laten adviseren welke oplossing de beste is voor uw bedrijf. Wij vinden het belangrijk dat u een juiste keuze kunt maken zodat u de palletboxen optimaal kunt in zetten bij transport, overslag en logistieke processen. Ons magazijn waar wij u graag adviseren bevindt zich in de regio Eindhoven.

Voordelen van kunststof palletboxen
Onze kunststof palletboxen zijn een handig vervoer middel bij transport door middel van vrachtwagens. De palletboxen bieden maximale bescherming aan uw producten of goederen die u vervoert wil hebben. Omdat palletboxen herhaaldelijk gebruikt kunnen worden is dit product ook nog eens milieu vriendelijker dan het gebruik van bijvoorbeeld wikkelfolie. Een ander voordeel van palletboxen is dat deze stapelbaar zijn. Hierdoor kun je er meer kwijt in een vrachtwagen en ook in een magazijn hebt u dan minder verlies van de beschikbare ruimte. Ook zijn veel van onze kunststof palletboxen inklapbaar wat het retour transport goedkoper maakt, je kunt er dan meerdere mee nemen waardoor in veel gevallen maar een vrachtwagen hoeft te rijden. Ook zijn veel van onze palletboxen uitgerust met een deksel, dat zorgt ervoor dat de kans op diefstal aanzienlijk afneemt.

Kortom hebt u een groot of klein logistiek project in het voorruit zicht neem dan zeker eens een keer een kijkje op onze website en laat u verrassen door de mogelijkheden en voordelen van onze palletboxen.

Een reactie plaatsen