Eindhoven Aiport in opkomst

Wie met het vliegtuig op vakantie wil, dacht vroeger altijd aan Schiphol. Schiphol is nog steeds het grootste vliegveld van Nederland, met de meeste bestemmingen over de hele wereld. Echter, er zijn in en rondom Nederland voldoende alternatieven. Waarschijnlijk ook bij jou in de buurt. Zo is Eindhoven Aiport een uitermate geschikte luchthaven om van te vertrekken.

Op Schiphol na is Eindhoven Airport het grootste vliegveld van Nederland. Zo vervoerde Eindhoven Airport in 2015 meer dan 4,3 miljoen passagiers. Eindhoven Airport heeft in de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt en de verwachten en planning is dat dit de komende jaren alsmaar blijft groeien. Deze stijging wordt verwacht in de toeristenluchtvaart, maar ook passagiers die vanuit zakelijke doeleinden moeten vliegen.

Vanaf Eindhoven heeft u ook vele bestemmingen voor het uitkiezen. Ruim 70 bestemmingen in Europa zijn rechtstreeks te bereiken vanaf deze luchthaven. Verschillende maatschappijen als Ryanair, Transavia, Wizzair en Vuelling bieden vluchten aan naar de mooiste plekken. Op die manier zijn steden als Barcelona, Londen en Rome binnen handbereik, en bent u in korte tijd in de mooiste steden.

Momenteel is er groot onderhoud bezig aan de luchthaven in Eindhoven, om deze in de toekomst ook geschikt te houden voor de grote aantallen passagiers die hier op af zullen komen. Zo komen er nieuwe parkeermogelijkheden, een grotere terminal en komen er voldoende mogelijkheden om een hapje te eten. Ook de infrastructuur en openbaar vervoer rondom de luchthaven worden geoptimaliseerd zodat u zich voor en na uw reis nergens druk om hoeft te maken.

Naast Eindhoven Airport zijn voor Nederlandse passagiers nog andere vliegvelden erg praktisch om te gebruiken. Zo bieden Groningen, Maastricht en Rotterdam ook een vliegveld waar naar verschillende bestemmingen gevlogen kan worden. Bovendien liggen vliegvelden in Weeze/Dusseldorf (Duitsland) en Brussel/Charleroi (Belgiƫ) ook op korte afstand van Nederland. Bekijk dus goed welke luchthaven voor u het meest praktisch is!

Een reactie plaatsen