vliegtuig-volgen-vliegtuigradar24

Denk ook aan de thuisblijvers

Je gaat binnenkort met het vliegtuig op vakantie en dit kan de nodige stress met zich meebrengen. Je wilt niet aankomen op bestemming en erachter komen dat je dingen vergeten bent of dingen niet goed hebt achtergelaten. Ga daarom goed voorbereid op vakantie en werk de nodige lijstjes af. Denk aan de spullen die je mee wilt, de spullen die je achterlaat etc. Voor een uitgebreid overzicht kun je een kijkje nemen naar de paklijst voor vliegvakanties samengesteld door de ANWB. Dit is een erg uitgebreide lijst (goed om even overheen te kijken).

Maar op vakantie gaan met het vliegtuig brengt niet alleen stress voor jezelf mee… Het feit dat je een vliegtuig instapt brengt ook stress met zich mee voor anderen. Denk hierbij aan je goede vriend, vriendin of familie. De thuisblijvers zijn vaak bezorgd over je reis en het is wel zo netjes om hier rekening mee te houden. Laat daarom altijd je vluchtnummer achter voor de thuisblijvers. Met je vluchtnummer kan je vriend, vriendin of familie je vlucht volgen van begin tot eind.

Vliegtuigradar24.nl

Op vliegtuigradar24.nl kun je rechtsboven op de radar het vluchtnummer invullen. Via deze site kun je op basis van vluchtnummer elk gewenst vliegtuig volgen van begin tot eind. Thuisblijvers kunnen op deze manier volgen of het vliegtuig goed aankomt. Het is een geruststellende gedachte voor de thuisblijvers zodra ze zien dat je vliegtuig veilig de bestemming heeft bereikt.

2 gedachten over “Denk ook aan de thuisblijvers

Een reactie plaatsen