maaltijdbox

5 redenen: Waarom je een maaltijdbox moet bestellen

Als je nu nog niet van de maaltijdbox hebt gehoord, dan leef je de laatste tijd wel erg onder een steen. Ze zijn de laatste jaren veelvuldig in het nieuws geweest, je ziet overal de bekende HelloFresh busjes rijden, en komen er alleen maar meer en meer maaltijdboxen bij. Het kan natuurlijk zo zijn, dat je er wel van gehoord hebt, of dat je precies weet wat het is maar er gewoon niet aan wilt omdat je het voordeel er niet van inziet. Daarom heb ik voor jou de 5 redenen hieronder neergezet waarom je een maaltijdbox bestellen moet.

 

  1. Makkelijk.

Dit is precies waarom de maaltijdbox is bedacht, om het makkelijk voor je te maken. Het bespaard je een hoop denk en boodschappen werk, je hoeft zelf niet meer na te denken over wat je gaat eten vanavond, morgen en overmorgen avond. Sterker nog neem een abonnement en je hoeft vanaf nu elke weke hier niet meer over na te denken welke recepten er op tafel moeten staan. Ook de producten hoef je niet meer zelf te kopen, dit wordt allemaal voor je gedaan en op een gewenst tijdstip bij jouw thuis bezorgd.

 

  1. Gezond en vers.

De 2e reden waarom deze maaltijdboxen zo erg in trek zijn is omdat er eigenlijk geen gezondere manier van eten bestaat. De ingrediënten komen namelijk direct bij boeren vandaag, zijn seizoensvers, veelal biologisch en of duurzaam geteeld en bomvol met vitaminen en mineralen. Deze producten worden vervolgens in de best mogelijke gevarieerde recepten verwerkt en door food-experts, diëtisten en professionele koks bedacht. Altijd al volgens de schijf van vijf willen eten? Dan is de maaltijdbox jouw beste oplossing.

 

  1. Leerzaam.

Omdat het elke week weer een verrassing is welke recepten er in je box zitten, hoef je hier niet over na te denken. Sterker nog op deze manier zul je veel te maken krijgen met recepten die jezelf niet snel zou maken of bedenken, niet omdat ze niet lekker zijn, maar omdat het niet in je vocabulaire of creatieve geest voorkomt. Je hebt dus met regelmaat te maken met nieuwe ingrediënten, nieuwe recepten, alleen met een eigen verhaal en oorsprong. Je leert gaande weg deze gerechten te koken en leert over de smaak, de bereidingswijze en de gebruikte ingrediënten.

 

  1. Goedkoper dan de winkel.

Per definitie is de maaltijdbox niet goedkoper dan de producten in de winkel, in sommige gevallen wel, maar wara het hier om gaat is dat je de kosten die je maakt om naar de winkel te gaan bespaard. Denk aan reiskosten, maar ook aan impuls aankopen. Voor sommige mensen is tijd geld, en kan het bestellen van een maaltijdbox juist weer winst opleveren. Als je echt wilt besparen dan neem je de maaltijdbox van AH deze is het goedkoopste, en heeft het voordeel dat je nog extra boodschappen kunt mee bestellen zonder dat je daar bezorgkosten voor betaald.

 

  1. Tijdbesparend.

Binnen 5minuten besteld, vanaf elke plek op de wereld, vanaf je computer, tablet of telefoon. Vanuit de trein naar je werk, vanaf het werk of gewoon even vanaf de huis computer. Binnen 5 minuten heb jij je hele weekmenu besteld en als je wilt zelfs voor de weken daarna. Bedenk wat je allemaal met de tijd kunt doen, die je niet aan boodschappen kwijt bent en lange ingewikkelde recepten. Elk recept of dit nou HelloFresh, Beebox, Chef Ali, De Krat of Mathijs Maaltijsdbox is, ze zijn allemaal eenvoudig met een simpel stappenplan te bereiden en zet je ze binnen 30 minuten op tafel.

 

 

Een reactie plaatsen